Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Журналист разкри шокиращи резултати от разследване за обществени

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Журналист разкри шокиращи резултати от разследване за обществени
Коментари Харесай

Журналист: През март и април има над 2300 сключени договора за обществени поръчки за над 600 милиона лева

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Журналист разкри шокиращи резултати от следствие за публични поръчки в Бълария. Как тръгнахме към тази тематика, знаете концентрацията на публични поръчки беше едно от нещата, които служебното държавно управление открои като проблем. Съответно взехме решение да проверим каква е статистиката и какво се случва в месеците от началото на годината. Това са обществени данни, оповестени са на уеб страницата на Агенцията за публични поръчки, и доста ясно се вижда, че в месеците март и април имаме безспорен връх по брой контракти за последните две години. Специално април месец е огромният рекордьор, те към този момент станаха над 2300 контракта на стойност над 600 милиона лв..

Това сподели Таня Петрова от " Сега " в " Студио Хъ " по Телевизия 7/8.

Това нещо може да се дължи на доста аргументи, на друга динамичност сега, в който са обявявани поръчки, само че се вижда една очевидна активизация на възложителите на публични поръчки, и можем да допуснем за какво се е случила тя. Явно се е бързало да се приключат договорите преди резултатите и след резултатите от вота, т.е., което има да се разпорежда, да се разпорежда, добави Таня Петрова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР